Kyselé zelí překrájíme a dáme do většího hrnce. Dáme trochu kmínu a soli. Vaříme do měkka. Zvlášť osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, zaprášíme ji moukou, osmažíme zalijeme vodou a provaříme. Brambory oloupeme nakrájíme na kostičky a dáme zvlášť vařit do měkka. Slaninovou jíšku a uvařené brambory přidáme k měkkému zelí, nakrájíme klobásu a také ji přidáme k zelí. Dále přidáme sterilované překrájené houby a smetanu. Pokud je třeba přilijeme vodu a vše povaříme. Dochutíme octem cukrem a soli.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek